مقدمه

مشاوره مالیاتی نه تنها می تواند افراد و شرکت ها را ازجریمه های سنگین مالیاتی دور کند، بلکه می تواند به آن ها کمک کند که از تخفیف ها ، معافیت ها و مزیت های قانونی زیادی نیز بهره مند شوند. این دسته از انواع مشاوره به روش های مختلفی در دسترس بوده و خدمات متفاوتی ارائه می دهد که در پایین به آن ها اشاره شده است. شما می توانید برای دریافت مشاوره مالیاتی از متخصص ترین مشاوران تهران با موسسه ثبت بهارستان تماس بگیرید تا تخصصی ترین مشاوره را تجربه کنید.

مشاور مالیاتی یا وکیل مالیاتی کیست؟

مشاور مالیاتی یا مشاور امور مالیاتی، به فردی که در زمینه امور مالی و حسابداری آموزش دیده و شناخت بالایی از حقوق مالیاتی دارد اطلاق می شود.

مشاور مالیاتی به عنوان حساب دار رسمی و یا نماینده مالیاتی ثبت شده که در امور قانونی مالیات و برنامه ریزی و مشاروه ی مالیاتی خبره است و در طیف گسترده ای به افراد و شرکت ها مشاوره می دهد.

این افراد نه  تنها دانش کافی در زمینه ی مالی و حساب داری مالیاتی، بلکه اشراف کامل به قوانین حقوقی مالیاتی نیز دارند و به همین علت به این مشاورین مالیاتی، وکیل مالیاتی هم گفته می شود.

مشاور مالیاتی تلفنی

اهمیت استفاده از مشاور در امور مالیاتی

هدف از راه‌اندازی یک کسب و کار چیست؟ صاحبان کسب‌وکارهای مختلف با ایجاد و ثبت شرکت‌های گوناگون به دنبال ایجاد ارزش افزوده برای خود و مشتریان‌شان هستند. از همین رهگذر هرچه میزان سود عایدی یک شرکت بالاتر باشد، آورده مالی صاحبان کسب‌وکارها نیز ارتقا پیدا می‌کند. اگر این مهم اتفاق بیفتند، چرخه اقتصادی شرکت‌ها به‌درستی شکل می‌گیرد.
برای تحقق هدف کسب سود بیشتر در یک شرکت، در وهله اول باید نسبت به حراست از سرمایه مجموعه دقت فراوانی اعمال شود. مجموعه‌ای از راهکارها برای این منظور پیش روی صاحبان بنگاه‌های اقتصادی است. یکی از این موارد، مالیات سالانه است که باید به دولت پرداخته شود. از نگاه بسیاری از فعالان اقتصادی، مالیاتی که برای شرکت‌شان توسط سازمان امور مالیاتی تعیین می‌شود، عادلانه نیست؛ چراکه مشاهده می‌کنند بسیاری از شرکت‌های هم‌تراز، مالیات کمتری را در سال پرداخت می‌کنند. اما چرا چنین اتفاقی رخ می‌دهد؟
مشاوره مالی و مالیاتی دقیقاً همان وجه اختلاف میان این بنگاه‌های اقتصادی است. وکیل یا مشاور مالیاتی که در این حوزه از تخصص کافی برخوردار است، با علم به قوانین موجود تلاش می‌کند تا از اموال و دارایی‌های شرکت در راستای کاهش پرداخت مالیات حراست کند.

مشاوره مالیاتی وکالتی

وکیل مالیاتی با شناختی که از بخش نامه ها و قوانین دارد، می تواند به یک سازمان کمک کند که تا حد امکان مالیات کمتری پرداخت کند.

کاهش دادن هزینه های مالیاتی شرکت ها به دو روش انجام می گیرد، دادرسی مالیاتی و پشتیبانی مالیاتی که هر کدام از این موارد بسیار گسترده اند.

وکیل مالیاتی یا مشاوره مالیاتی وکالتی پرونده مالیاتی شخص حقیقی یا حقوقی را در هیات های مالیاتی دنبال می کند سعی در رفع مشکلات مالی سازمان دارد.

مشاوره مالیاتی املاک

بخش املاک یکی از حوزه های گسترده و پیچیده ی مالیاتی است که قوانین و بخش نامه های زیادی برای آن وجود دارد و برای رفع و رجوع مشکل مالیاتی نیاز به دانش عمیق از این قوانین و هم چنین قوانین حقوقی است.

دسته های مختلفی ای از موارد مشمول مالیات بر املاک می شوند، مثل مالیات بر درآمد اجاره و مالیت نقل و انتقال ملک. هم چنین مواد و تبصره هایی جهت معافیت از این مالیات ها وجود دارد..

مشاوره مالیاتی مدیریت

یکی از مهمترین خدماتی که در مورد مشاوره برای شرکت ها و سازمان های خرد و کلان ارائه می شود ارائه گزارش های مالیاتی مختص مدیران مجموعه است.

در این خدمت بهترین و کارآزموده ترین کارشناسان مالیاتی به مدیران مشاوره اختصاصی ارائه می دهند و همه سعی در کاهش حداکثری مالیات سازمان را دارند.

مشاوره مالیاتی اصناف

میزان مالیات برای هر صنف و کسب وکاری بر اساس یک سری معیار تعیین می شود و در صورتی که مشاور مالیاتی تجربه کافی نداشته باشد ممکن است نتواند به درستی به شما کمک برساند.

مشاوره مالیاتی اصناف به شما کمک می کند تا به صورت تخصصی در مورد میزان مالیات کسب و کار خود مشورت دریافت کنید و با راهکار های عملی هر چه بهتر امور مالیاتی خود را سامان ببخشید.

مشاوره مالیات حقوق

مالیات حقوق مالیاتی است که کارفرما موظف است پیش از پرداخت حقوق و دستمزد کارگر آن را کسر کرده و آن را به حساب وزارت امور و اقتصاد دارایی واریز نماید.

در صورتی که کارفرما در زمان مقرر لیست را ارائه ندهد 2% هزینه اضافی به عنوان جریمه به او تعلق می گیرد.

قوانین و تبصره های زیادی برای معافیت مالیاتی وجود دارد و در صورتی که شاغلان بیشتر از 7 برابر 1/300/000 دریافتی حقوق داشته باشند موظف به پرداخت 10% مالیات هستند.

اگر مقدار حقوق دریافتی بیش از این مقدار باشد میزان مالیات حقوق 20% میشود.

مشاوره مالیاتی برای معافیت مالیات حقوق

اگر میخواهید از پرداخت مالیات حقوق معاف شوید بهتر است از خدمات مشاوره مالیاتی رایگان ما بهره مند شوید.کارشناسان ما از جدیدترین قوانین مالیاتی برای معافیت شما در شرایط مختلف استفاده می کنند و تلاش می کنند تا حد امکان میزان مالیات حقوق را به کمترین میزان کاهش دهند.

مشاوره مالیاتی پاره وقت

شرح وظایف مشاور مالیاتی

همان‌طور که اشاره کردیم، نقش مشاوره مالیاتی حفاظت از سرمایه و اموال کسب‌وکارها است. اما این مهم چگونه محقق می‌شود؟ در این راستا یک مشاور مالیاتی مجموعه‌ای از وظایف را برعهده دارد که در اینجا به برخی از آن‌ها اشاره می‌کنیم.

  • پشتیبانی مالیاتی

منظور از پشتیبانی مالیاتی چیست؟ یک کسب و کار از مجموعه‌ای از رده‌های شغلی مختلف تشکیل می‌شود. برخی از این رده‌های شغلی در حوزه اجرایی هستند و برخی دیگر نیز در حوزه امور مالی شرکت دخیل هستند. نخستین وظیفه یک مشاور مالیاتی در شرکت‌ها، تشریح مباحث و قوانین مالیاتی برای افرادی از شرکت است که در امور مالی دخیل هستند. مدیران یک شرکت باید به زبان ساده با قوانین مالیاتی آشنا شوند. به این ترتیب فرآیندهای مالی شرکت در راستای پرداخت مالیات کمتر جهت‌دهی می‌شود.
مشاور مالیاتی، صورت‌های مالی شرکت را به شفاف‌ترین و دقیق‌ترین شکل ممکن تدوین می‌کند. مشاور حقوقی با نظارت به جریان نقدینگی در شرکت از دریافتی‌ها تا پرداختی‌ها تلاش می‌کند تا نسبت به کنترل آن اقدام کند. وظیفه دیگر مشاور مالیاتی شرکت، تنظیم لوایح و اظهارنامه‌های مالیاتی است.

این مسئله نقش اساسی در میزان مالیات پرداختی شرکت‌ها دارد. بسیاری از مشکلاتی که یک شرکت در زمینه پرداخت مالیات با آن مواجه می‌شود، ناشی از تکمیل اشتباه اظهارنامه مالیاتی است. بهره‌گیری از مشاوره مالیاتی می‌تواند این روند را اصلاح کند.

  • دادرسی مالیاتی

وظایف مشاوران مالیاتی صرفاً در مرحله تکمیل اظهارنامه مالیاتی به اتمام نمی‌رسد. یک شرکت در طول فعالیت خود با مجموعه‌ای از مسائل و پرونده‌های مالی و مالیاتی مواجه می‌شود. سازمان امور مالیاتی به‌عنوان یکی از دستگاه‌هایی است که بنگاه‌های اقتصادی همواره با آن‌ها سروکار دارند. بسیاری از مواقع پس از تکمیل و ارسال اظهارنامه مالیاتی، شرکت‌ها با مالیاتی مواجه می‌شوند که نسبت به آن اعتراض دارند.
طرح صحیح اعتراض در اداره امور مالیاتی، نقش جدی در استیفای حقوق شرکت‌ها دارد. اما آیا کسانی که تخصص و تسلط کافی روی قوانین مالیاتی ندارند، از عهده این کار برمی‌آیند؟ پاسخ این سؤال قطعاً منفی است. مشاوره مالیاتی در اینجا کلید حل مشکلات به شمار می‌آید. یک مشاور مالیاتی با طرح لایحه اعتراضی دقیق به سازمان امور مالیاتی، می‌تواند در زمینه کاهش مبلغ مالیات تعیین‌شده نقش اساسی ایفا کند.
مشاور مالیاتی با ادبیات مناسب و قانونی این قبیل امور، آشنایی کامل دارد. او در مذاکراتی که با مأموران ممیز مالیاتی انجام می‌دهد، می‌تواند در اقناع آن‌ها برای کاهش مالیات موفق شود. حضور وکیل یا مشاور مالیاتی در هیئت‌های حل اختلاف می‌تواند راهگشا باشد. به این ترتیب با صرف هزینه نسبتاً پایینی برای مشاوره مالیاتی، چندین برابر آن با کاهش مالیات پرداختی به شرکت باز می‌گردد.

تفاوت مشاوره مالی و مشاور مالیاتی

مشاور مالی و مالیاتی در یک سازمان هدف مشترکی را دنبال می کنند و آن صرف هزینه کمتر و کمک به سودآوری شرکت می باشد.

یک مشاور مالی ماهر باید تسلط کافی به امور اقتصادی و مالی جامعه و صنف کسب و کار مورد نظر داشته باشد و باید بتواند بهترین مشاوره را برای سودآوری ارائه دهد.

یک مشاوره مالیاتی باید علاوه بر آن که تسلط مفاهیم اساسی حسابداری و مالی داشته باشد باید با قوانین جدید مالیاتی و حقوقی نیز آشنایی کامل داشته باشد و پیوسته خود را آپدیت کند.

مشاور مالیاتی راهکار های عملی برای کاهش حداکثری مالیات ارائه می دهد که در نهایت این کار سبب ذخیره سرمایه سازمان می شود و مشاور مالی در تصمیمات مهم سودآوری و خرید و فروش محصولات سازمان دخیل است.

مشاوران مالیاتی پل ارتباطی مودیان و سازمان مالیاتی

اینجاست که نقش اصلی مشاوران مالیاتی به روشنی مشخص می‌شود. مسیر مالی و مالیاتی هر کسب و کار بر اساس نوع فعالیت، با دیگری متفاوت است؛ با این وجود، مشاور مالیاتی با تسلط بر قوانین مالیاتی، معافیت‌ها و جرایم مالیاتی از سویی و بررسی فعالیت اقتصادی مودی از سوی دیگر، مودی را از قوانین و معافیت‌های مربوط به فعالیت اقتصادی آگاه می‌سازد. به این ترتیب مودی با رضایت خاطر و با شفافیت تکالیف خود را انجام می‌دهد و هم از پرداخت مقادیر غیرمنصفانه مالیات نجات می‌یابد. با کمک گرفتن از یک مشاور مالیاتی خبره، می‌توانید با خیالی راحت بر سایر جنبه‌های کسب و کار خود تمرکز کنید.

مشاوره مالیاتی شامل چه مواردی است؟

هر کسب و کار بر اساس نوع مشکلی که با آن مواجه است، نیاز به راهکار ویژه‌ای دارد. اما شیوه کلی مجموعه پرشین حساب بررسی ریشه‌ای مشکل، عارضه‌یابی و ارائه راهکارهای قانونی، عملی و کم هزینه است.

برخی از خدمات ارائه شده توسط موسسه ثبت بهارستان حساب عبارتند از:

نحوه جذب قانونی سرمایه‌گذار برای شرکت‌های تازه تاسیس

اطلاع از تاریخچه پرونده مالیاتی و آخرین فعل و انفعالات اجرا شده در آن

نحوه اعلام انحلال و ارایه اظهارنامه انحلال

رسیدگی به پرونده مالیات بر ارزش افزوده و دفاعیات آن

نحوه ارسال گزارشات خرید و فروش به حوزه مالیاتی

سیستم مالیات حقوق و اجاره و نحوه کاهش جرایم آن

نحوه انعقاد قراردادها با پرسنل و اشخاص دیگر از منظر مالیاتی و بیمه‌ای

تدریس خصوصی به مدیرعامل و یا کادر مالی مستقر در واحد مالی

فعالیت‌های بازرگانی خاص حوزه‌های واردات و صادرت

هدایت به پناهگاه‌های امن مالیاتی مورد تایید سازمان مالیاتی

شرایط ریکاوری به صورت انجام عملیات پالایشگاه مالیاتی

تهیه صورت‌های مالی و اخذ تسهیلات از موسسات بانکی و سرمایه‌گذاری

فعالیت‌های سازمان بورس اوراق بهادار و فرابورس

انواع مالیات مشاغل

فواید استفاده از مشاوره مالیاتی :

همانطور که گفتیم مهم ترین مزایای استفاده از این مشاوره، افزایش آگاهی صاحبان مشاغل و اشخاص حقوقی و حقیقی نسبت به آخرين قوانين مالياتي و بخشنامه های سازمان امور مالياتی و چگونگی انجام روند پرداخت مالیات و امور مالی مرتبط با کسب و کارشان می باشد. آگاهی از قوانینی که در این زمینه وجود دارد باعث می شوید تا بتوان فعالیت قانونی را به گونه ای ادامه داد که متضرر نشد؛ زیرا معمولا بسیاری از جرایم پیش آمده به دلیل نا آگاهی از قوانین مربوطه می باشد.

بهترین مشاوره مالیاتی

پیدا کردن یک مشاور مالیاتی عالی کار بسیار دشواری است. با افتخار به استحضار شما می رسانیم تیم مشاوره مالیاتی ثبت بهارستان حساب با ارائه مشاوره مالیاتی رایگان، 24 ساعته، قابل دسترس بودن با اینترنت و یا تلفنی و داشتن متخصصان مالیاتی برتر در سطح کشور، جزوء ارائه دهندگان بهترین مشاوره مالیاتی در ایران می باشد. قابلیت های لازم بهترین مشاوره مالیاتی می توانند شامل 24 ساعته بودن یا رایگان بودن و یا وجود متخصصان پاسخگو باشد که ما در ثبت بهارستان حساب تمامی این ویژگی ها را در ارائه مشاوره مالیاتی به کار برده ایم.

هزینه مشاوره مالیاتی

هزینه مشاوره مالیاتی و امور مالی کاملاً وابسته به نیاز شرکت‌ها محاسبه می‌شود. در صورتی که افراد تمایل به استفاده از مشاوره تلفنی داشته باشند، می توانید با استفاده از تماس تلفنی برای دریافت مشاوره‌ها اقدام کنند. تعرفه مشاوره تلفنی بر اساس سوابق شغلی مشاورین و مدت زمان مشاوره بر حسب دقیقه کاملا متفاوت است.
یک امکان دیگر را نیز برای بنگاه‌های اقتصادی فعال در سراسر ایران عزیز فراهم کرده است. شما می‌توانید در از قابلیت مشاوره مالیاتی آنلاین نیز برخوردار شوید. به این ترتیب بدون نیاز به‌صرف هزینه‌های مشاوره تلفنی در زمان کوتاهی قادر هستید تا سؤالات خود در زمینه امور مالی و مالیاتی را از مشاوران با تجربه فعال بپرسید. در نتیجه پاسخ سؤالات خود را در کوتاه‌ترین زمان ممکن دریافت کنید.

مشاوره مالیاتی برای چه اشخاصی قابل استفاده است؟

انجام خدمات مشاوره مالیاتی برای همه اشخاص حقیقی و حقوقی  و صاحبان کسب و کارها و هلدینگ ها (تولیدی و خدماتی) برای برنامه ریزی و سازماندهی برای مسائل مالی، پروژه های سرمایه گذاری و پس انداز و برای تصمیم گیری در رابطه با بودجه شرکت ها و موفقیت در رسیدن به اهداف مالی کمک می کنند.

بهترین زمان برای دریافت مشاوره مالیاتی؟

مشاوران مالیاتی همواره به عنوان یک شریک برنامه ریز برای صاحبان کسب و کارها می باشد. اشخاص حقیقی و حقوقی همواره بایستی در برنامه ریزی و سازماندهی برای مسائل مالی، پروژه های سرمایه گذاری و پس انداز اشخاص و برای تصمیم گیری در رابطه با بودجه شرکت ها و موفقیت در رسیدن به اهداف مالی در دنیای امروز از مشاوران مالیاتی کمک بگیرند.

اعمال قوانین و بخشنامه های جدید و قانون مند شدن نظام مالیاتی، باعث شده است که تفسیر این موضوعات برای صاحبان کسب و کار سخت تر شده و ابهامات ایجاد شده و تناقضات در قوانین مالیاتی باعث گردیده که صاحبان کسب و کار در درک و فهم آنها به مشکل بخورند، در مواقعی که صاحبان کسب و کارها از وکیل مالیاتی و خدمات مالیاتی موسسات استفاده نکنند ممکن است بعد ارسال اظهارنامه ها و بسته شدن صورت های مالی، ممیزین اداره مالیاتی مبلغ بیش از اظهارنامه را منظور کنند.

بنابراین شرکت ها مجبور هستند از همان ابتدای امور برای تهیه و تنظیم دفاتر قانونی و در صورت بروز مشکل در مراحل دادرسی مالیاتی از وکلای حرفه ای و متخصص و مشاوران مالیاتی کارآزموده استفاده نمایند تا بتواند درصد موفقیت خود را در هیات های حل اختلاف بالا ببرد.

برون سپاری خدمات مالیاتی

برون سپاری  امور مالیاتی در حال حاضر در خیلی از کشورها امری رایج و با صرفه به حساب می‌آید.

مدیران برخی از شرکت ها برای اینکه بتوانند از تجربیات حسابداران با تجربه در انجام امور مالیاتی شرکت خود استفاده کنند،ترجیح می‌دهند از خدمت های مالیاتی موسساتی استفاده کند که در زمینه خدمات مالیاتی و حسابداری فعالیت می‌کنند.به علاوه این موسسات از توانایی بالایی در انجام امور حسابداری و انجام تکالیف مالیاتی برخوردار هستند.

هم اکنون در تجارت جهانی شرکت هایی در زمینه خدمات حسابداری و حسابرسی و فعالیت می کنند که بیش از ۲۰۰۰۰۰ نفر پرسنل دارند.به علاوه این شرکت‌ها دارای بیش از ۱۴۰ شعبه در سراسر جهان می باشند.وجود این گونه شرکت‌های قدرتمند،با چنین فعالیت وسیعی در جهان نشان از اهمیت و مقرون به صرفه بودن خدمات مالیاتی و حسابرسی در شرکت ها دارد.

مشاور مالیاتی در تهران به چه صورت است؟

مودیان ساکن تهران، علاوه بر امکان استفاده از مشاوره تلفنی و آنلاین، از امکان مراجعه حضوری به دفتر مشاور مالیاتی برخوردارند و می‌توانند از مزایای مشاوره حضوری بهره‌مند شوند. به این منظور در ابتدا باید با موسسه تماس بگیرید و پس از تعیین زمان جلسه، به دفتر مشاور مراجعه نمایید؛ لازم به ذکر است که در جلسه مشاوره برای درک بهتر چالش‌های مالیاتی و ارائه راهکار و مشاوره مناسب، لازم است پرونده و اوراق مالیاتی خود را همراه داشته باشید.

شرکت های خدمات مالیاتی چه کارهایی انجام می دهند؟

شرکت های خدمات مالیاتی تمامی اموری که مربوط به مالیات یک شرکت است را انجام می‌دهند. گاها ممکن است مدیران کسب و کار فقط از یکی از خدمات مالیاتی استفاده کند. یا ممکن است تمامی امور مربوط به مالیات شرکت خود را به طور کامل به یک شرکت خدمات مالیاتی بسپارند.

علاوه بر این نظارت و بررسی اسناد و صورتهای مالی،برای استاندارد سازی آنها برای سازمان امور مالیاتی و کاهش ریسک ها و ابهامات آن،از جمله اقدامات شرکتهای خدمات مالیاتی می باشد.

لیست خدمات مالیاتی عبارتند از:

  • برنامه ریزی به منظور ساماندهی مالیات شرکتها و موسسات و مشاغل وارایه مشاوره مالیاتی بر اساس فعالیت های تجاری
  • تهیه و نگارش دفاترقانونی ( روزنامه و کل) مطابق آیین نامه اجرای ماده ۹۵ ق م م
  • تهیه وتنظیم و ارسال اظهارنامه مالیات بر درآمد شرکت ها و موسسات (اظهارنامه ماده 110)
  • تهیه وتنظیم و ارسال اظهارنامه مالیات بر درآمد اشخاص حقیقی (مشاغل)اظهارنامه ماده 100
  • تهیه و تنظیم و ارسال اظهارنامه مالیات برارزش افزوده و اجرای عملیات حسابداری و رسیدگی مالیاتی
  • تهیه و تنظیم اظهارنامه املاک (مالیات بر درآمد اجاره )
  • تهیه و تنظیم اظهارنامه انحلال شرکت ها و موسسات ( اظهارنامه ماده 116)
  • محاسبات مالیات حقوق کارکنان و تهیه و تنظیم لیست مالیات حقوق و ارسال به سامان امور مالیاتی کشور
  • تهیه و ارسال صورت معاملات فصلی موضوع ماده 169 ق م م بصورت آنلاین و آفلاین
  • خدمات مالیاتی در خصوص اجرای تکالیف مالیاتی (مالیات اجاره ،مالیات اشخاص خارجی و نقل و انتقال)
  • خدمات مالیاتی پی گیری و استرداد اضافه پرداختی به اداره امور مالیاتی ارزش افزوده
  • خدمات مالیاتی در زمینه آماده سازی مدارک برای رسیدگی مالیاتی عملکرد و ارزش افزوده
  • حضور درمراحل رسیدگی مالیاتی به اظهارنامه های مالیاتی تا اخذ برگ تشخیص مالیاتی
  • تنظیم لایحه مالیاتی دفاعی با تکیه بر آخرین قوانین و مقررات و آیین نامه های مالیاتی
  • خدمات مالیات تشکیل پرونده مالیاتی و اخذ کد اقتصادی برای شرکتهای تازه تاسیس
  • خدمات مالیاتی در زمینه پی گیری و اخذ گواهی ماده 186 و 187 ق م م
  • خدمات مالیاتی برای شرکتهای تولیدی ، بازرگانی ،خدماتی و پیمانکاری
  • خدمات مالیاتی برای شرکتهای خارجی مستقر در ایران و شرکتهای واردات و صادرات
  • خدمات حسابداری مالیاتی در خصوص ارزش افزوده ، حقوق و سایر موارد
  • خدمات مالیاتی نظارت بر کادر حسابداری مالیاتی شرکتها و موسسات و مشاغل

خدمات مالیاتی به کدام شرکت‌ها ارائه می‌شود؟

خدمات مالیاتی به شرکت‌هایی پرداخت می‌شود که حجم فعالیت آنها کوچک یا متوسط باشد .به شرکت‌هایی با فعالیت بزرگ و وسیع خدمات مشاوره مالیاتی ارائه می‌شود.خدمات مالیاتی شامل مالیات بر ارزش افزوده،مالیات مستغلات،مالیات بر درآمد حقوق و مالیات برعملکرد می باشد.بیشتر شرکت های خصوصی مشمول این نوع مالیات ها می شوند.

ویژگی های یک مشاورمالیاتی

  • ارسال اظهارنامه مالیاتی در موعد تعیین شده
  • رسیدگی به امور مالی و بررسی صورت های مالی در زمان معین
  • دارای تخصص و دانش در زمینه مالی و مالیاتی
  • داشتن دانایی و آگاهی لازم
  • دارای تجربه کاری در زمینه های مختلف صورت های مالی
  • سرعت عمل در کارها همراه با دقت لازم در امور مالی

10 دیدگاه. ارسال دیدگاه جدید

  • سلام وقت بخیر
    ایا برای تشکیل پرونده حقوقی حتما باید به اداره مالیات مراجعه شود یا بصورت غیرحضوری هم انجام میشود

    پاسخ
    • دپارتمان نویسندگان
      دسامبر 31, 2022 11:45 ب.ظ

      بله، برای تشکیل پرونده های اشخاص حقیقی و حقوقی حتما شخص دارنده حق امضاء باید حضور فیزیکی داشته باشد، اما بعد از نهایی شدن و تکمیل سامانه خدمات مالیاتی دیگر نیازی به حضور در اداره مالیاتی نمی باشد و با امضاء الکتونیکی در خود سامانه امور تشکیل پرونده بطور کامل قابل اجرا خواهد شد.

      پاسخ
  • باتشکر از گروه مالی ثبت بهارستان

    پاسخ
  • حسین میری
    آگوست 2, 2023 9:05 ب.ظ

    باسلام آیا برای حق مسکن و خواربار مشمول مالیات باحقوق هم میشه؟

    پاسخ
    • دپارتمان نویسندگان
      آگوست 5, 2023 9:54 ب.ظ

      سلام، حق مسکن و خواروبار یکی از مواردی است که به طور مستقیم به شغل فرد مرتبط نیست؛ به همین خاطر این بخش از حقوق معاف از مالیات است.

      پاسخ
  • مرسی از پاسخ های مفیدتون 🙏

    پاسخ
  • سلام
    ما یه کارگاه تولیدی لباس کاموا هستیم میخواستیم بدونم که ماهم جزو کسانی هستیم که مشمول ارزش افزوده هستیم یانه ؟ چون ممیز ما برای سال 1400 برگ تشخیصی که صادر کردند مارو مشمول ارزش افزوده دونستتن و برای ما جریمه هم درنظر گرفتن .

    ممنون میشمم توضیح بدید باتشکر

    پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
برای ادامه، شما باید با قوانین موافقت کنید

فهرست